SPOT FUNDACJI POD DĘBEM

Celem Fundacji jest pomoc osobom starszym oraz ich rodzinom w opiece nad nimi, w tym zapewnienie profesjonalnego doradztwa, organizowanie aktywności dla osób starszych, a także pomoc placówkom opiekuńczym, medycznym oraz domom opieki społecznej.

SPOT FUNDACJI POD DĘBEM v. 2

Nadszedł moment, w którym wspólnie musimy zacząć zmieniać sytuację ludzi starych w Polsce. Musimy zacząć budować system wsparcia, musimy mówić o problemach takich jak alienacja i olbrzymie poczucie samotności osób starych.

Dom Pomocy Społecznej „Pogodna Jesień” w Łodzi.

Fundacja TV Puls Pod Dębem wspiera Dom Pomocy Społecznej „Pogodna Jesień” w Łodzi. Razem zbieramy fundusze na remont i wyposażenie łazienki dla osób niepełnosprawnych. Wesprzyj Fundację wysyłając sms o treści WSPIERAM pod nr 71260.

Koszt 1,23 zł z VAT. Dziękujemy!

Wnieś ciepło w ich życie!

Fundacja TV Puls Pod Dębem wspiera Domy Pomocy Społecznej.

Dołącz do akcji – wyślij sms o treści WSPIERAM pod numer 71260

Pamiętajcie – jeden sms, a znaczy tak wiele! Wspieraj seniorów z Fundacją TV Puls „Pod Dębem”

Fundacja TV Puls „Pod Dębem” przekazała do użytkowania wyremontowane i w pełni wyposażone pomieszczenie sanitarne w Domu Pomocy Społecznej „Pogodna Jesień” w Łodzi. Wsparcie darczyńców umożliwia realizacje takich akcji jak ta i możliwość planowania następnych. Pamiętajcie – jeden sms, a znaczy tak wiele! Wystarczy jeden sms z hasłem WSPIERAM pod nr 71260 (koszt 1,23 zł z VAT). #FundacjaTVPulsPodDębem #OniTacyJakMy

Kim jest dla Ciebie Babcia i Dziadek?

Pamiętajmy o Babci i Dziadku nie tylko od święta!

Spojrzenie na starszych ludzi z dziecięcej perspektywy chwyta za serce!

Kobiecy wieczór charytatywny

Świat seniorów z kobiecej perspektywy.

Warto pomagać!

Kobiecy wieczór charytatywny – galeria

Fundacja TV Puls „Pod Dębem” zrealizowała kobiecy wieczór charytatywny na którym podsumowano Łódzki projekt oraz określono nowy celu – wsparcie placówki dla seniorów w Stalowej Woli. Kolejne miejsce, które Fundacja objęła swoim patronatem, czeka na specjalistyczne łóżka medyczne. Warto pomagać! Więcej informacji na temat możliwości wsparcia działań realizowanych przez

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych

Fundacja TV Puls „Pod Dębem” wspiera Domy Pomocy Społecznej. Każdy zasługuje na godną starość. Dołącz do naszej akcji!
Wystarczy tylko jeden sms o treści WSPIERAM pod nr 71260. Koszt 1,23 zł z VAT. Dziękujemy!

Nadchodzące święta to doskonały moment, żeby nadrobić wszystkie rodzinne zaległości, poukładać i zadbać o relacje z bliskimi oraz przygotować dni łączące różne świąteczne tradycje.

Podziękowania dla Zakładu Pielęgnacyjno – Opiekuńczego Dom św. Franciszka w Warszawie za wsparcie produkcji filmowej Wielkanocnej kampanii Społecznej Fundacji TV Puls „Pod Dębem”.

Razem możemy więcej – Fundacja Pod Dębem wspiera zakup łóżek medycznych.

Wystarczy jeden sms z hasłem WSPIERAM pod nr 71260 (koszt 1,23 zł z VAT).

Fundacja Pod Dębem przekazała łóżka medyczne dla Domu Pomocy Społecznej w Stalowej Woli

Dom Pomocy Społecznej im. Józefa Gawła to placówka w której przebywają m.in. seniorzy przewlekle somatycznie chorzy. To kolejne miejsce potrzebujące naszego wsparcia! Realizacja tego projektu była by bardzo ciężka, bez Państwa wsparcia. Fundacja TV Puls „Pod Dębem” przekazała do użytkowania specjalistyczne łóżka medyczne dla Domu Pomocy Społecznej im. Józefa Gawła w Stalowej Woli.

Jak ważne są specjalistyczne łóżka medyczne przekonali się nie tylko mieszkańcy, ale też pracownicy Domu Pomocy Społecznej.

Wystarczy jeden sms z hasłem WSPIERAM pod nr 71260 (koszt 1,23 zł z VAT).

Każdy zasługuje na godną i szczęśliwą starość!

Wspieraj mieszkańców Domów Pomocy Społecznej razem z Fundacja TV Puls „Pod Dębem”!
Wysyłając sms o treści WSPIERAM pod numer 71260!

Dziękujemy!

„TAKI JEST ŚWIAT” TV Puls – relacja z Warsztatów Kobiecości

Doktor Marzena Lorkowska-Precht, specjalistka medycyny anti-aging oraz dietetyczka Alicja Kalińska gościły na Warsztatach Kobiecości organizowanych przez Boutique Bielizny pod patronatem m.in. Fundacji TV Puls.